Hoi, mijn naam is Lisette, sinds 2009 eigenaar van li-Z architectuur waar het samenspel tussen opdrachtgever en architect centraal staat. Wensen worden omgezet in daadwerkelijke fijne plekken. Met li-Z architectuur help ik mensen aan een mooie plek waarvan ze achteraf zeggen: ‘Wauw, dit is gaaf. Dit is wat we wilden, maar nooit zelf hadden kunnen bedenken.’

 

Ik bedenk en ontwerp, met een heel persoonlijke aanpak, veel maatwerk, een neus voor puurheid en bij voorkeur zo duurzaam mogelijk. Mijn ontwerpen komen met zorg en aandacht, liefde en passie voor ontwerp, opdrachtgever en de natuur tot stand.

 

Met zowel nieuwbouw als aanpassingen in bestaande bouw houd ik mij bezig. Mijn opdrachtgevers hebben eigen wensen en inbreng; een heel belangrijk en mooi uitgangspunt vind ik dat. Samen bouwen aan een ontwerp is één van de kenmerken in mijn werk. Aanpassingen tijdens het hele proces zijn voor mij nooit een probleem, als het esthetisch maar klopt en past bij de mensen die er in leven. En niet te vergeten dat het aansluit op de omgeving. De verbinding tussen binnen en buiten is onlosmakelijk verbonden in mijn ontwerpen.

 

In 2004 studeer ik af als architect aan de Academie voor Bouwkunst in Arnhem.    Ruim 10 jaar werk ik aan zeer uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers via diverse architectenbureaus. Na een sabbatical van een jaar waarin in de wereld per fiets heb verkend, werk ik met li-Z architectuur aan maatwerk-ontwerpen voor voornamelijk particuliere opdrachtgevers.